Begivenheden har allerede fundet sted.

Tirsdag d. 18. januar 2022, kl. 19:00
Store Tåstrup kirke
Trio
Meditativ koncert

Tre unge musikere gæster Store Tåstrup Kirke med et program, der sætter fokus på de meditative aspekter af musikkens væsen. Det bliver en aften med plads til ro og eftertanke, til at lytte og lytte efter. Gennem en række udvalgte værker ønsker trioen at skabe et rum for afslapning og kontemplation – en sjælden kvalitet i vores normalt så travle hverdag. Trioen spiller værker af Arvo Pärt, Satie, Messiaen, Massenet og Bach med flere, og fælles for alle værkerne er, at de fabulerer over det smukke i det simple.

Trioen består af Therese Harris Buus Nielsen (sopran), Torbjørn Eika Jørgensen (cello) og Alexander Bak-Hansen (klaver og orgel).

Der er gratis adgang.